Lov na sitnu divljač

zec

Organizacija lova na zeca na atraktivnim lovnim terenima, uz mogucnost organizovanja kombinovanih lovova na zeca i fazana istovremeno.

Fazan

Wild Banat organizuje nezaboravan lov na fazana iz prirode na atraktivnim lovnim terenima ispresecanim trscacima, sevarom, barama i kanalima, uz pratnju iskusnih lovnih vodica i obucenih pasa rase pticara. Nudimo Vam nezaboravne lovacke trenutke koje ce Vam ostati u lepim uspomenama.

Divlja patka

Wild Banat organizuje nezaboravan lov na divlju patku na atraktivnim lovnim terenima u slivu banatskih reka, jezera i ribnjaka.

Divlja guska

Wild Banat organizuje nezaboravan lov na divlju gusku na atraktivnim lovnim terenima u slivu banatskih reka, jezera i ribnjaka.

Jarebica

Lov na prepelicu na prelepim terenima uz upotrebu obucenih pasa pticara, pruzice vam nezaboravne lovacke trenutke i dozivljaj.

Afrička grlica

Lov na africku grlicu na suncokretovim poljima, uz pratnju iskusnih vodica i propratne sadrzaje, uz upotrebu obucenih pasa pticara, pruzice vam nezaboravne lovacke trenutke i dozivljaje.

Golub grivnas

Lov na goluba grivnasa, uz pratnju iskusnih vodica i propratne sadrzaje, uz upotrebu obucenih pasa pticara, pruzice vam nezaboravne lovacke trenutke i dozivljaje.

Lisica

Lov na ovog iskusnog predatora pravi je dozivljaj za skoro sve prave lovce

Šakal

Zlatni sakal, u poslednje vreme u velikoj ekspanziji u skoro svim lovnim podrucjima u Srbiji, pravi je lovacki uzitak za lovce koje krasi upornost i istrajnost u nadmudrivanju sa ovim lukavim i opasnim predatorom. Wild Banat organizuje lov na sakal pogonom i sa visokih ceka.

Ukoliko vam treba bilo kakva informacija kontaktirajte nas preko naše mail forme.

ILI pozovite na ovaj broj telefona

Contact
+38163/460-752

ul. Partizanski put br.17 / 23240 Secanj / SRBIJA